Skip to content

ZorgOrganisatie

Bloedmooie zorg

Waarom AssistCare Solutions

AssistCare Solutions kijkt met een nieuwe heldere blik naar detachering in de gezondheidszorg.

Voor detachering focussen wij ons alleen op de bloedafname, dat is waar ons hart ligt. Wij werken alleen samen met gekwalificeerde professionals. Bloedafname is geen product, maar een belangrijke stap in het stellen van een diagnose. Bij bloedafname staat kwaliteit bovenaan.

AssistCare Solutions verzorgt zelf de geaccrediteerde opleiding venapunctie. Ook geven wij permanente educatie en andere trainingen. Hierdoor garanderen wij u kwalitatieve venapunctie medewerkers.

AssistCare Solutions zorgt ervoor dat onze flexwerkers worden opgeleid en werken volgens uw protocollen. Wij zorgen ervoor dat onze flexwerkers tot in detail op de hoogte zijn over uw organisatie en protocollen, voordat ze voor u aan het werk gaan.

AssistCare Solutions werkt samen met All About Flex, een NBBU geregistreerde backoffice partner die 25 jaar ervaring heeft in de uitzendbranche. Hierdoor is achter de schermen ook de kwaliteit geborgd en wordt uw organisatie ontzorgt in administratieve handelingen. Onze flexwerkers zijn gegarandeerd van een snelle betaling van de gewerkte uren.

Makkelijk in gebruik

Via de website vul je makkelijk in het zorgpersoneel dat je nodig hebt voor die week of maand.

Minder personeel

Door gebruik te maken van AssistCare Solutions heeft u minder personeel nodig op de loonlijst.

Lagere kosten vervallen en vervangen door Kwaliteit

Wij garanderen u kwalitatieve zorgverleners, die opgeleid worden volgens uw protocollen.

Wordt uw organisatie ook onze partner?

AssistCare Solutions gaat graag met u in gesprek. Wij zoeken betrouwbare zorgprofessionals waar wij mee kunnen samenwerken.

De venapunctie bevat veel verschillende facetten en dat wordt vaak over het hoofd gezien. AssistCare Solutions kiest bewust om alleen samen te werken met mensen die betrokken zijn bij deze voorbehouden handeling. Immers, onze flexwerkers kunnen ook in de toekomst uw visitekaartje worden.

Van alle flexwerkers controleren wij het VOG en er vind een uitgebreide intake plaats. Wij bieden onze flexwerkers training en nascholing aan. Ook accreditatie, kennis op het gebied van protocollen en training in omgevingsbewustzijn wordt door ons verzorgd.

Wij kunnen uw geregistreerde medewerkers accrediteren.

Graag stellen wij onze flexwerkers in opleiding aan u voor. Als er een “match” is tussen uw organisatie en onze flexwerker streven wij naar stageplekken bij onze partners. Het voordeel is dat onze flexwerker wordt opgeleid naar uw protocollen en na gebleken geschiktheid direct inzetbaar is. Hierdoor krijgt u naast kwaliteit ook flexibiliteit.

AssistCare Solutions staat voor kwaliteit en is uw betrouwbare partner in detachering gericht op bloedafname. 

Wij geloven dat samenwerken met elkaar voor iedereen een voordeel is.